Introducción

Hola a todos! Somos WEEEKENDER y estamos en un nuevo blog! Nos presentaremos, somos unos estudiantes de instituto; La Mallola ubicado ce...

jueves, 8 de marzo de 2018

Dua Lipa

Dua Lipa és una cantant, model i compositora britànica coneguda pel seu tema Be The One, que catapultà la seva carrera a escala internacional, fent així que fos un total èxit a les llistes musicals d'èxits de diversos països d'Europa i Austràlia.
Resultat d'imatges de dua lipa
Dua Lipa va néixer el 22 d'agost de 1995 a Londres i va ser la primera filla d'una parella de refugiats albanokosovar, Dukagjin Lipa i Anesa, els qui es van traslladar al Regne Unit i es van establir a la capital britànica a principis dels anys 90, per l'època en què van tenir lloc els successos de Sarajevo durant la guerra de Bòsnia, un territori que constituïa l'antiga Iugoslàvia, del qual era originària la seva àvia materna, que va ser una de les causes que van suscitar la seva emigració, a més de l'interès dels seus pares per culminar els seus estudis. A la seva arribada ºa Anglaterra, Dukagjin va aconseguir feina en una companyia productora de festivals de música, com Glastonbury i Reading, que li va permetre realitzar els seus estudis de màrqueting a la Chartered Institute of Marketing (CIM). Per la seva banda, Anesa es va especialitzar en turisme, i del seu matrimoni amb Dukagjin, van néixer dos nens: Rina, al maig de 2001, i Gjini, prop de 2006, els que es van criar juntament amb la seva "germana" gran al nord-oest de Londres.

A mi m'agradan molt les seves cançons en especial la de New rules.

No hay comentarios:

Publicar un comentario