Introducción

Hola a todos! Somos WEEEKENDER y estamos en un nuevo blog! Nos presentaremos, somos unos estudiantes de instituto; La Mallola ubicado ce...

jueves, 22 de febrero de 2018

La Que Se Avecina

La que se avecinaLQSA, és una sèrie de televisió produïda per Mediaset España i Infinia, emesa a Telecinco des del 22 d'abril del 2007 amb bons registres d'audiència. L'adaptació d'Aquí no hay quien viva va obtenir en la seva estrena un 28,8% de share i va ser líder en gairebé totes les seves emissions durant la primera temporada.
El 3 d'abril del 2008Telecinco va estrenar la segona temporada amb una sensible baixada d'audiència respecte a la primera temporada. Després d'una pausa d'un mes, les audiències van baixar encara més, fet que va motivar que Telecincotraslladés la sèrie a la franja nocturna. Aquest canvi va ser tot un èxit, ja que l'audiència va pujar de manera considerable, superant el 24% de quota de pantalla. La sèrie va acomiadar la seva segona temporada, el diumenge 3 d'agost del 2008,batent rècord de temporada i aconseguint el segon millor share de la seva història en congregar el 25,5% de l'audiència espanyola.

Argument de la sèrie

La sèrie narra les aventures i els problemes quotidians d'una peculiar comunitat de veïns a la «luxosa» urbanització Mirador de Montepinar. Aborden els problemes de l'habitatge espanyol, en una urbanització que anuncia uns serveis que, en realitat, no té. A més a més, s'aborda el «boom» immobiliari actualment inexistent, i la dificultat dels joves per accedir a l'habitatge. 

El complex residencial es troba a la perifèria d'una gran ciutat (suposadament Madrid) a uns 15 minuts del centre, està compost per un bloc de tres pisos, amb un total de deu habitatges, dos baixos i dos àtics, quatre locals comercials, una porteria, l'aparcament i les zones comunes. Aquests arguments són emprats a la primera temporada, després la sèrie se centra exclusivament en les relacions de convivència entre els veïns de Montepinar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario